Uw eigen boswoning met bosperceel

Op nog geen uur rijden van de Randstad, op een van de mooiste plekken op de Veluwe bevindt zich Buitenplaats Sprielderbosch. Zodra u deze buitenplaats oprijdt, hoort u enkel nog de vogels, krakende takken van reeën en edelherten en de dansende bomen! Hoor de stilte en ontspan in optima forma.
En de Veluwe verveelt nooit voor wie de schoonheid heeft leren zien van de steeds veranderende kleurenpracht van de bomen, het gevoel van vrijheid, het gevoel van buitenleven, de rijkdom aan dieren, planten, paddenstoelen...

Op deze buitenplaats kunt u uw eigen boswoning met bosperceel hebben. En over rijkdom gesproken, wie kan zeggen eigenaar te zijn van een royale boswoning met eigen bosperceel?
Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw recreatiewoning via één van de allergrootste en gerenommeerde verhuurorganisaties te verhuren, wat u financieel en fiscaal voordeel oplevert. Graag lichten wij dit toe in een persoonlijk gesprek.

Belastingen

U ontvangt bij verhuur de gehele BTW op aankoop direct terug en hoeft na tien jaar bij verkoop niets meer te verrekenen met de belastingdienst.
Daarnaast zorgt verhuur voor een prima rendement en is het mogelijk deze prachtige woningen ook te financieren ( max 65%) zodat u een wel heel bijzonder rendement op uw eigen vermogen kunt realiseren.
De verhuur opbrengsten maken we een in persoonlijk gesprek tot op de komma inzichtelijk en 100% duidelijk. Indien gewenst kunnen wij hierover ook vaste afspraken maken voor maar liefst 10 jaar!
Zo weet u volledig waar u aan toe bent en wordt uw investering geen teleurstelling, maar tezamen met deze uiterst duurzaam gebouwde stenen villa’s een uitstekende aankoop.

De belastingdienst en uw recreatiewoning

De belastingdienst maakt een verschil of u uw tweede woning hebt aangekocht voor uitsluitend privé gebruikt of dat u deze ook verhuurt. Bij verhuur wordt u door de belastingdienst gezien als ondernemer voor de BTW. Dit heeft als voordeel dat u de omzetbelasting over de woning, de inventaris en de met BTW belaste en benodigde diensten voor verhuur kunt terugvragen bij de belastingdienst. Door deze teruggave wordt uw daadwerkelijke investering maar liefst 21% voordeliger.

De belastingdienst en vermogensrendementheffing

De vermogensrendementsheffing in box 3 wordt aangepast. Sinds 2001 wordt de vermogensbelasting van 30% in box 3 geheven over een fictief rendement van 4,0% op uw spaargeld of vermogen. Dit is een rendement die, met name door de spaarders, de afgelopen jaren niet is gehaald en de belasting wordt als onrechtvaardig hoog ervaren.

Vanaf 2017 gaat een verandering in welke betekent dat de belasting wordt verlaagd over het vermogen tot ca. € 240.000. Boven dit bedrag wordt meer belasting geheven. Het fictieve rendement is niet langer een vast bedrag, maar wordt vermogensafhankelijk:

Tot € 270.000 wordt rendement van 2,7% gehanteerd.
Tussen € 270.000 tot € 1.000.000 een rendement van 4,7%.
En boven € 1.000.000 een rendement van 5,5%.
Daarnaast vindt nog een wijziging plaats. Het heffingsvrije vermogen wordt in 2017 verhoogd naar € 25.000. Het heffingsvrije vermogen betreft dat deel van uw vermogen waarover geen belasting wordt geheven.

Graag informeren wij u in een gesprek exact over de mogelijkheden om uw recreatiewoning te verhuren op Buitenplaats Sprielderbosch. Wij bespreken met u precies wat de opbrengsten, de kosten en zelfs gegarandeerde rendementen zijn. Deze zijn zelfs mogelijk voor een periode van 10 jaar!

Actuele prijzen

Wilt u de vrije kavels, de actuele prijzen en de daarbij behorende rendementen weten? Laat dan hier uw gegevens achter en wij informeren u dan snel.

keyboard_arrow_up