Modelwoning? Dagje uit!

Komt u de modelwoning op locatie bekijken? Neem dan ook de tijd om de bossen in te lopen. Vanuit uw eigen bosperceel wandelt u bijvoorbeeld naar De Beeldentuin, een begrip in Garderen. Deze bereikt u met een prachtige wandeling van circa 2,5 km. De Beeldentuin herbergt een permanente expositie van beelden en tuin- en decoratie ideeën. Buiten bevindt zich de ca. 3.000 m2 grote Beeldentuin met een Rozentuin. Binnen is er het nostalgische showroomdorp van ca. 1.300 m2 waar zich tevens een Brasserie- en lunchroom bevinden. Voor de kinderen is er een buitenspeelplek. De omgeving per fiets bekijken? Hier kunt u ook de Veluwefiets huren.

Berkenhorst

Berkenhorst is een speelse woning die vanaf elke zijde een andere indruk achterlaat. Het maakt creatief gebruik van de niveauverschillen in het kavel, waardoor de woning veel ruimte herbergt. Kom tot rust in de verhoogde tuin, waar u op uw terras grenzend aan de woonkamer van uw bosperceel kunt genieten! Een royale woning vanaf de benadering van de voorzijde. Hier bevindt zich de entree van de woning met daarachter de hal en toegang tot het toilet, de slaapkamers, een fraai vormgegeven badkamer en natuurlijk de heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor de keuken.

Ga naar Berkenhorst

Beukenhorst

Beukenhorst is een split-level boswoning, waardoor een speelse woning in een natuurlijke glooiing ontstaat. Een woning met ook weer een inhoud waarover u zich zult verbazen. Opvallend in de woning is de vierkante vorm van de royale living. Een living die met haar openslaande deuren heerlijk aan het terras is gelegen. De keuken die zich in de living bevindt, heeft haar uitzicht op het bosperceel. De woning is, naast het toilet en de badkamer, voorzien van twee slaapkamers en een slaapzolder. Deze zolder biedt veel ruimte en kan naast slaapzolder meerdere functies hebben.

Ga naar Beukenhorst

Eikenhorst

De woning met Koninklijke titel ‘De Eikenhorst’ is een geweldige recreatiewoning om tijd met elkaar, de familie en vrienden door te brengen! Het hart van de woning vormt de living, waaromheen de slaapkamers zijn gesitueerd. Door deze indeling hebben de slaapkamers veel privacy. De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en bij de twee slaapkamers aan de andere zijde van de woning bevindt zich ook de tweede badkamer. De living is royaal vormgegeven en de dubbele openslaande terrasdeuren met raamopeningen aan weerszijden maken dat het bos ook binnen wordt ervaren!

Ga naar Eikenhorst

Lindenhorst

De Lindenhorst is geïnspireerd op de plaggenhut; een dak waaronder het leven zich afspeelde. Deze gelijkvloerse vakantiewoning biedt naast het toilet en de badkamer ruimte aan drie slaapkamers. Het leven zal zich in deze woning afspelen in de royale en lichte living met aan twee zijden openslaande terrasdeuren! Een van de terrassen wordt intiem afgeschermd door de rietenkap waardoor het gebruik wordt vergroot. Een woning met de mogelijkheid om het hele jaar door binnen en buiten te genieten!

Ga naar Lindenhorst

keyboard_arrow_up