Type Lindenhorst

De Lindenhorst is geïnspireerd op de plaggenhut; een dak waaronder het leven zich afspeelde. Deze gelijkvloerse vakantiewoning biedt naast het toilet en de badkamer ruimte aan drie slaapkamers. Het leven zal zich in deze woning afspelen in de royale en door aan twee zijden voorzien openslaande terrasdeuren lichte living! Een van de terrassen wordt intiem afgeschermd door de rietenkap waardoor het gebruik wordt vergroot. Een woning met de mogelijkheid om het hele jaar door binnen en buiten te genieten!

Technische omschrijving
Download hier de brochure

Zoekt u een gelijkvloerse vakantiewoning?

Dan is de Lindenhorst wellicht iets voor u. De Lindenhorst vindt haar inspiratie van alle typen misschien nog wel het meest rechtstreeks in de plaggenhut. Zie de overstekende kap waaronder gewoond wordt.

Leuk! Heel bijzonder is ook het overdekte terras dat hierdoor heel intiem wordt afgeschermd. Ziet u zich al genieten van lange, zwoele zomeravonden? De Lindenhorst heeft geen split-levels, alle vertrekken liggen op één niveau. Naast een royale ouderslaapkamer beschikt deze woning over nog twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een bergruimte waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. De ruime, vierkante woonkamer heeft ook de gezelligheid van de open keuken in zich en is voorzien van twee dubbele openslaande deuren naar uw bostuin én terras. Dat is pas maximaal genieten van uw eigen bosperceel!

Specificatie

Aantal personen
6
Inhoud bruto
218 m3
Brute vloeropp.
75 m2
Gebruiksopp.
63 m2
Aantal slaapkamers
2 of 3
Slaapzolder
nee
Aantal badkamers
1
keyboard_arrow_up