Een van onze nieuwe recreatiewoningen. Het rieten dak moet nog worden geplaatst.

Buitenplaats Sprielderbosch

Op een van de mooiste en oudste bospercelen van Nederland, het Speulder- en Sprielderbosch, worden 46 recreatiewoningen gerealiseerd. De woningen worden traditioneel gebouwd in een karakteristieke bouwvorm voor Gelderland: de plaggenhut. Misschien niet de associatie die je zou zoeken als je kijkt naar de luxe recreatiewoning die je als resultaat ziet. Toch wordt het een serie volwaardige zespersoons recreatievilla’s; met rieten daken, met koper bekleedde dakkapellen en een eigen bosperceel.

Bij verschillende types wordt extra ruimte gecreëerd door een deel van de woning een meter onder het maaiveld te laten vallen. Hierdoor ontstaan ‘split-level’ villa’s met verschillende niveaus. Door ook het terrein hierbij aan te pakken, wordt de natuurlijke glooiing van de Veluwse bossen doorgezet in het totaalbeeld van het plan.

In fase 1 werden reeds 6 villa’s gerealiseerd. De bouw van fase 2 is in januari 2018 gestart. De fundering en vloeren van deze 12 woningen zijn gereed en inmiddels zijn hiervan ook 3 woningen casco-klaar. De oplevering van deze fase begint na de bouwvak van 2018.

Uw mooie nieuwe recreatiewoning, de Berkenhorst

Bouwbedrijf Boogert

Hans Boogert voert als vierde generatie de directie over Bouwbedrijf Boogert. Sinds zijn overgrootvader het bedrijf in 1890 begon, is er veel veranderd. Onze passie voor goed en degelijk bouwen is in al die generaties onveranderd gebleven, daar staan wij om bekend als aannemer.

Onze platte organisatie met heel korte lijnen, maakt van ons een flexibel, innovatief bedrijf dat snel in kan spelen op de vraag en op veranderingen. Wij renoveren een groot recreatiepark of bouwen een flat van 18 woonlagen. Wij beheersen alle disciplines, beschikken over een eigen timmerwerkplaats, zijn zelfvoorzienend in materieel en hebben een eigen projectontwikkeling. En natuurlijk hebben we veel kennis en ervaring in huis. Dat wat we niet weten, vragen we na bij deskundigen. Daarom bouwen we graag in een bouwteam; dat geeft ons de mogelijkheid om kennis en kunde van alle disciplines zo optimaal mogelijk in te zetten voor u.
Twee van onze nieuwe vakantiehuizen worden gebouwd. De huizen staan hier nog in de steigers.
Op deze foto ziet u een van onze split-level woningen. Een deel van de grond rondom het huisje wordt afgegraven.
Het rieten dak en een raam worden geplaatst bij een van de nieuwe vakantiehuizen.
De finishing touch wordt aangebracht aan de recreatiewoning.
De Berkenhorst woning wanneer hij af is.
De Lindenhorst recreatiewoning nu hij klaar is.
keyboard_arrow_up