Eigenaar van een royaal bosperceel

Op nog geen uur rijden van de Randstad, op een van de mooiste plekken op de Veluwe ligt het Speulder- en Sprielderbos.
Het oeroude bos met een bijzondere flora en fauna is een groene oase van stilte en rust. In Koudhoorn, in het hart van dit natuurgebied tussen Putten, Ermelo en Garderen, kunt u eigenaar worden van een royaal bosperceel mét bijbehorend bos.

Een omgeving die uitnodigt!

Buitenplaats Sprielderbosch is een plek om tot rust te komen. Verscholen in het groen van uitgestrekte naald- en loofbossen, glooiend landschap, weidse heide- en oude landbouwgebieden. De woningen op het ruim opgezette terrein worden traditioneel gebouwd in een voor de Gelderse provincie karakteristieke bouwstijl. De woningen ademen een landelijke nostalgische sfeer uit die helemaal in deze bosrijke omgeving past. De tuinen grenzen aan een uniek stuk natuurlandschap. Uw eigen stukje Veluwe, het hele jaar door tot uw beschikking. Om van alle seizoenen te genieten.

Het dansende bomenbos

Zodra u het terrein van Buitenplaats Sprielderbosch oprijdt, hoort u geen enkel stads- of verkeerslawaai meer. Enkel stilte.
Op wat vogels, krakende takken en de wind na. Dat is ontspannen in optima forma.
Dán bent u er even helemaal uit.

Buitenplaats Sprielderbosch grenst direct aan een van de mooiste bossen van Nederland; het Speulder- en Sprielderbos in hartje Gelderland.
U kunt in het voorjaar de natuur uit haar winterslaap zien ontwaken. In de zomer bieden de prachtige bomen verkoeling. Geniet van het prachtige warme kleurenpallet in het najaar en met Kerst.

Fraai aangelegde paden nodigen u uit om ’s morgens al vroeg uw wandelschoenen aan te trekken. Doen! U loopt letterlijk zo vanuit uw eigen terrasdeur de oeroude bossen in.

In de ochtendmist lijken de eeuwenoude kromgegroeide beuken-bomen om u heen te dansen.
In de volksmond staat het bos dan ook wel bekend als het ‘dansende bomenbos’.

 

keyboard_arrow_up