OPEN DAGEN
KOM HET ZELF ERVAREN!
NEEM CONTACT OP!
VAN EEN STUKJE BUITEN
EXCLUSIEF EIGENAAR
NAAR UW DROOMHUIS!
EIGEN BOSPERCEEL
LUXE BOSWONINGEN
ONTDEK!
500-1750 m² eigen grond
TRADITIONEEL GEBOUWD
NEEM CONTACT OP!
VANAF € 151.000 exc. BTW [exc. kavel]
HOGE KWALITEIT
MEER LEZEN
ZIET U HET AL VOOR U?
BUITEN OP DE VELUWE

Uw eigen luxe boswoning

Buitenplaats Sprielderbosch. Een naam die klinkt als een sprookje…

En in zekere zin is dat het ook: eigenaar worden van een ‘buiten’ op de Veluwe met een eigen bosperceel. Heerlijk om in uw vrije weekenden de rust op te zoeken. Met vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen. Niets hoeven, niets moeten en alleen maar genieten van de natuur en van elkaar.
Zien hoe de bossen hun tooi veranderen door de jaargetijden heen.

Spontaan oog in oog staan met het wild op fiets- en wandeltochten, welke u door de eindeloze natuur voeren.
Om moe maar voldaan thuis te komen in de luxe van uw eigen boswoning. Bekijkt u het allemaal eens rustig: niet alleen hoe groen, maar ook hoe centraal Buitenplaats Sprielderbosch is gelegen, hoe verrassend de (split-level) woningen zijn qua indeling en afwerking. En geschikt voor 6 tot zelfs 8 personen. Een groots bezit, dat u desgewenst (ook) kunt gaan verhuren. Dat maakt uw investering ook financieel nog eens interessant!

Sommige sprookjes kunnen echt worden. Wij helpen u er graag bij!

Arjan van de Steeg
Bosrijck Makelaars & taxateurs

Uw eigen stukje veluwe

Zodra u het terrein van Buitenplaats Sprielderbosch oprijdt, hoort u geen enkel stads- of verkeerslawaai meer. Enkel stilte.
Op wat vogels, krakende takken en de wind na. Dat is ontspannen in optima forma. Dán bent u er even helemaal uit.

De woningen ademen een landelijke nostalgische sfeer uit die helemaal in deze bosrijke omgeving past. De tuinen grenzen aan een uniek stuk natuurlandschap.

Uw eigen stukje Veluwe

Het Project

Op Buitenplaats Sprielderbosch worden 46 recreatiewoningen gerealiseerd op een van de mooiste en oudste bospercelen van Nederland: het Speulder- en Sprielderbos. Deze buitenplaats doet nostalgisch aan. De ontwerpen van de woningen hebben zelfs de traditionele plaggenhut als inspiratiebron en passen volledig in het Veluwse landschap. De architect is daarnaast ook zeer creatief omgegaan met de hoogteverschillen in het park en heeft deze terug laten komen in de woningen. Het resultaat is een traditioneel gebouwde recreatiewoning die u hedendaags comfort biedt. De lage rieten kappen stellen zich bescheiden op in het boslandschap, maar bescheiden zijn deze recreatiewoningen allerminst...

Ziet u het al voor zich?

Op nog geen uur rijden van de Randstad, op een van de mooiste plekken op de Veluwe bevindt zich Buitenplaats Sprielderbosch.

Op deze buitenplaats kunt u uw eigen boswoning met een bosperceel van ca. 550 m2 tot ca. 1.600 m2 en daarnaast een gemeenschappelijk bosperceel met een oppervlakte van ca. 20.000 m2 bezitten. En over rijkdom gesproken, wie kan zeggen eigenaar te zijn van een royale boswoning met eigen bosperceel?

Buitenplaats Sprielderbosch

Het Project

In Buitenplaats Sprielderbosch worden 46 recreatiewoningen gerealiseerd op een van de mooiste en oudste bospercelen van Nederland: het Speulder- en Sprielderbos. Deze buitenplaats doet nostalgisch aan. De ontwerpen van de woningen hebben zelfs de traditionele plaggenhut als inspiratiebron en passen volledig in het Veluwse landschap. De architect is daarnaast ook zeer creatief omgegaan...

Omgeving

Vanuit uw eigen boswoning op Buitenplaats Sprielderbosch loopt u direct dit prachtige, eeuwenoude bos van Nederland in: het Speulder- en Sprielderbos. Met haar bijzondere flora en fauna is het bos een oase van stilte en rust. Heerlijk om er even helemaal tussenuit te zijn, het buitenleven in te ademen en in de gezonde, frisse boslucht stil te genieten van het geluid van vogels en geritsel in de struiken.

Woningen

De stuk voor stuk royale boswoningen op het ruim opgezette terrein worden traditioneel gebouwd in een voor de Gelderse provincie karakteristieke bouwstijl. De woningen ademen een landelijke, nostalgische sfeer uit die helemaal in deze bosrijke omgeving past. De woningen zijn uitgevoerd in traditioneel metselwerk, voorzien van een rieten kap en bieden hedendaags comfort. De woningplattegronden zijn speels ingericht met...
keyboard_arrow_up